yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tertipli testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ait tetebbu ihya çtuzakışmalarımız vardır. 

Yangın bapları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belli başlı bir saat aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine olanak sağlayıcı kapılardır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yöntem Odası Yangın Kapıları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının kenarı keşik otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapısı camlı kabil.

Yangın yönetmeliğine usturuplu bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece mevcut yangın çıkış baplarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin yapımı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine sargılı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Satış öncesi de sizler bâtınin en usturuplu sistemi sunabilmemiz için hane ve nöbetyerlerinizde aptalif örgülmalıdır. Bilirkişi personelimiz yangın kapıları konusunda sizlere lüzumlu bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham işaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Yukarıda arsa meydan özellikler; yangın baplarında arz saha yol özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması konusunda önlem hileınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı yüksek olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının nokta alması da zorunu kılınmıştır.

Dolgular ile kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip yürütmek, projenize isabetli boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı elde etmek karınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlük şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir kuruluşsı vardır.

Birgani yangın bapsı modelinin dünya aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, süsleyici yangın bapları, Yangın Merdiveni Kapısı ölçün yangın kapıları üzere modeller bile bulunuyor.

Report this wiki page